Tatra

Tatra

Tatra logo

Tatra je i renomirani proizvođač teretnih vozila.

U Hrvatskoj su se još prije nekoliko godina češki kamioni Tatra u kiper-izvedbi često koristili za grube građevinske poslove.

Iako se u ponudi Tatre nalaze i traktori-tegljači, specijalnost ove tvrtke ipak su kiperi za rad na zahtjevnim terenima. Pogon je uvijek na sve kotače - 4x4, 6x6, 8x8 10x10 pa čak i 12x12. Osim vozila iz gospodarskog programa Tatra je proizvođač i vojnih kamiona.

Naša tvrtka nudi široku paletu rezervnih dijelova za održavanje ovih vozila.

U programu su trenutno civilni modeli T815-2, TerrNo1 i Jamal, te vojni kamioni T 815-7, Armax i Force. Svi navedeni kamioni mogu se nabaviti u bezbroj varijanti u odnosu na motor, broj osovina i tip ovjesa.

Paleta motora je raznovrsna - od Tatrinog zračno hlađenog V8 turbo motora koji razvija 270 kW (360 KS) i zadovoljava Euro4 normu, pa sve do provjerenih Caterpillar (410 KS) ili Cummins (435 KS) motora. Tatra svoje kamione oprema izvrsnim nezavisnim ovjesom u više verzija, te mjenjačima s deset ili četrnaest stupnjeva prijenosa i dvostupanjskom redukcijom.

Tatra TerrNo 1 Model TerrNo1

kabina iznad motora
Tatra T 815-7 Vojni modelu T 815-7

Unutrašnjost ostavlja spartanski dojam u odnosu na konkurenciju, ali Tatrini kamioni nisu namijenjeni kočoperenju već grubom i napornom radu

Izvrstan Tatrin neovisni ovjes
Tatra Rally Dakar 2006 Rally Dakar 2006

Tatra kamioni su svojom terenskom, robusnom konstrukcijom i povoljnom cijenom odličan izbor za sve tvrtke koje se bave grubim radovima u graditeljstvu, osobito u niskogradnji, iskopavanju za proizvodnju opeke i slično.

Sigurnost i plaćanje

Sigurno i pouzdano plaćanje putem interneta ključno je za naše poslovanje. Vaši osobni i kartični podaci su sigurni.